Om mig

Vem är jag som vill lära dig att skriva ett vinnande CV, ett personligt brev som väcker intresse kompletterat med en informativ meritförteckning?

Att skriva ett bra CV är inte alltid så lätt och med lite hjälpande instruktioner går det att spara dyrbar tid. Jag har vid flera tillfällen hjälpt arbetssökande människor att skriva ett CV innehållande ett personligt brev och en meritförteckning som gör att de fått jobb kort därefter. De personer som bett om min hjälp är oftast folk som sökt jobb under en längre tid och som inte ens kommit vidare till en intervju.

Mitt kunnande och intresse av CV:n kom efter att ha sökt jobb under 8 månader för att sedan hamna på en tjänst som gett mig möjligheten att utveckla mina kunskaper inom konsten att skriva CV:n.

Jag har aldrig behöva göra mer än att ringa ett telefonsamtal för att få ett jobb tidigare. Kravet på ett CV kom inte förrän efter min examen i Industriell ekonomi år 2004. Att bifoga ett CV var helt nytt för mig och jag började, jag förbättrade och läste på allt jag kunde hitta om konsten att skriva vinnande CV:n då det var stor konkurrens på de tjänster jag var intresserad av.

Efter att ha fått ett arbete som gjort att jag hela tiden kunnat utveckla mina kunskaper inom konsten att skriva ett CV har jag hjälpt vänner, bekanta och människor som jag helt enkelt tyckt varit för bra för att gå arbetslösa med sina personliga brev och meritförteckningar. Jag har även varit och föreläst för skolklasser för att eleverna ska få ihop sitt första CV. Numera är det ett ofta ett krav för arbetssökande och nu vill jag hjälpa dig genom att skriva om tips och erfarenheter och unika idéer på denna sida.


personligt brev
Vill du kontakta mig så är min e-postadress: CV-@instructor.net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...